Räkna ut taxipris
Det är viktigt att du skriver in både gatuadress och ort för att prisberäkningen ska bli rätt.

OBS det är ett cirkapris som du får och vi kan inte garantera att detta blir slutpriset för din resa.
Läs våra villkor för prisräknaren »

Händer hos oss!


Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna

Vi söker förare!

Taxi Östersund söker förare, se vår nya film samt läs mer här!

Vi söker personal till beställningscentralen!

Vi söker personal till vår beställningscentral, skicka din ansökan till: ansokanbc@taxiostersund.se

Säker grön taxi

Sedan den 15 december 2016 är Taxi Östersund certifierade enligt Svenska taxiförbundets miljö och och kvalitetsledningssystem Säker Grön taxi.

Senaste revision genomförd den 27 mars 2019

Hämta certifiat

GDPR

Vårt mål är alltid att skydda de personuppgifter vi behandlar och som du kan läsa mer om här i vår integritetspolicy.

Partner till Storsjöyran 2019

WCR 2019

Supporter av World Championships Region 2019

Taxi Östersunds tjänster – Miljöbil, Studenttaxi & Seniortaxi

TAXI ÖSTERSUNDS TJÄNSTER

Taxi Östersund erbjuder en mängd olika typer av transporttjänster. Ring oss på
063-199 000.

Vanlig taxi beställer du på telefon 063-199 000 och självklart går det bra att göra en förbeställning utan någon extra kostnad. Vi kan för närvarande inte ta emot beställningar via hemsida eller e-post men kan rekommendera bokningsappar via våra Partners Sverietaxi och Svea Taxiallians. Vill du köpa reklam på våra taxibilar, gå in på www.xpocito.se

Lösningar, fordon och säkerhet

Barnens säkerhet

Barnens säkerhet

När våra kunder är barn vet vi att vi har ansvar för det värdefullaste som finns. Därför ska barn alltid resa säkert med oss. I våra bilar finns alltid bilkudde för barn från 15 kilo. Vi kan även erbjuda bakåtvänd bilbarnstol för barn från 5 månader upp till 25 kilo. För Barnbilstol tar vi ut en extra avgift på 100 kr.
Miljöbil

Miljöbil

Du behöver inte välja mellan en bekväm resa och att värna om miljön. Med oss kan du självklart göra både och genom att välja miljöbil när du bokar. Då söker vi i första hand upp ett miljöfordon till dig. Det kan hända att alla våra miljöbilar är upptagna, då skickar vi en vanlig bil.
Storbil

Storbil för upp till åtta personer

Ibland reser du med ett större sällskap och ni vill åka tillsammans med oss. Boka en storbil för upp till åtta personer. OBS man betalar bara taxan för storbil när man är fler än 4 personer i storbilen.
Specialfordon

Specialfordon

Har ni behov av någon typ av specialfordon kan vi t.e.x. erbjuda särskilt anpassade fordon för dig med rullstol. Fordonen har plats för upp till 2 rullstolar och kan ha såväl ramp som lyft. Vi har även bårfordon för dig som önskar åka liggande. Båren är av samma typ som ambulansen har.

Cykel eller skidor

Cykel eller skidor

Du kanske är på väg mot ett äventyr när du ringer oss eller så försöker du undvika ett. Behöver du ta med en cykel eller skidor på din resa står vi gärna till tjänst. Vår målsättning är att lösa Dina transportproblem men då inte alla fordon har möjlighet att transportera cykel är det inte säkert att vi kan hjälpa dig i alla lägen. För cykel tar vi ut en extra avgift på 50 kronor.

Våra egna tjänster

Taxi

Vanlig taxi

Vårt moderna trafikledningssystem från Halda ser till att bilarna utnyttjas effektivt med så få ”tomma kilometer” som möjligt. Vi använder oss alltid av närmaste taxibil vilket ibland gör att det kommer en storbil till dig, givetvis tar vi inte betalt för storbil om ni är färre än 5 passagerare.

Travtaxi

Vid Travdagar erbjuder vi rabatterade priser. Vi erbjuder då 10% billigare rulltaxa på liten bil när du reser till eller från Östersundstravet.
Seniortaxi

Seniortaxi

Du som har fyllt 65 år reser drygt 10% billigare jämfört med ordinarie taxa när du bokar liten bil (1-4 passagerare). Du ska vara beredd på att kunna visa legitimation i bilen. Ring och boka på telefon 063-199 000
Studenttaxi

Studenttaxi

Du som kan visa studentleg åker på våra studenttaxor som är 10% billigare än ordinarie rulltaxa, dygnet runt. Studenttaxa finns båda för vanlig personbil samt storbil upp till åtta personer

ZooTaxi

Zootaxi

ZooTaxi åker man under under juni, juli och augusti månad. Vi erbjuder då 10% billigare rulltaxa på både stor och liten bil när du reser till eller från FrösöZoo.
Budtaxi

Budtaxi

Skicka dina paket med oss så kommer de fram snabbt och säkert. Vi samlar inte ihop godset och bara kör ut på vissa tider utan vi anpassar oss till dina önskemål. Vi kan hämta direkt och köra till önskad adress eller så bestämmer du en tidpunkt för hämtning.
GolfTaxi!

Golftaxi

I samarbete med Östersund-Frösö Golfklubb erbjuder vi rabatter vid resor till och från ÖFG, Kungsgården 205. Rabatten gäller på ordinarie rulltaxa för både stor och liten bil perioden 1/5 - 30/9 och kan inte kombineras med övriga reseprodukter inom Taxi Östersund

Din taxi sedan 1920

Dokumentbank & media


Kontakta oss

Beställning: 063-199 000
OBS! Vi tar inte emot beställningar via e-post.
Kontor: 063-199 010
E-post: info@taxiostersund.se
Adress: Öneslingan 11, 832 51 Frösön
Organisationsnummer: 556363-4756

Tyck till!

Då vi ständigt arbetar med att hålla bästa möjliga servicenivå tar vi tacksamt emot både ris och ros. Meddela oss även om Ni önskar reklamera en resa via tycktill@taxiostersund.se
Internetmedia Kommunikationsbyrå AB