Räkna ut pris
Det är viktigt att du skriver in både gatuadress och ort för att prisberäkningen ska bli rätt.

OBS det är ett cirkapris som du får och vi kan inte garantera att detta blir slutpriset för din resa.
Läs våra villkor för prisräknaren »

Händer hos oss!


Coronatester

Taxi Åre Östersund är en av aktörerna som organiserar Testbussar för covid-19 i länet. Vi ansvarar för Åre, Krokom , Berg samt Östersund kommun. Vi ombesörjer även daglig hämtning/ lämning av prover i hela Jämtland/ Härjedalen.

För mer information gällande tester, klicka HÄR!

Reklamationer & förbättringsförslag

Nu kan ni lägga in er reklamation direkt via vår hemsida under menyn Feedback.

Corona...

Har dramatiskt påverkat vårt företag och antal körningar har minskat mycket. Då vi med kort varsel behöver justera i trafiken, antal chaufförer och bemanning på bokningscentralen för att möta den minskade efterfrågan så kan vi vissa dagar ha längre väntetider. Vi jobbar på så fort vi kan och gör allt för att hitta en bra balans för att möte era behov.

Taxiföraryrket något för dig?

Att arbeta som taxiförare inom Sverigetaxi Åre Östersund innebär att du blir vårt ansikte utåt, den som möter våra kunder och levererar de transporttjänster vi erbjuder.

Intresserad av bli en av oss? läs mer här.

Det här är vi!

Ny folder om oss, ladda ner den här:

Vår beställningscentral

Är du intresserad av att arbeta i vår beställingscentral hittar du information här.

Säker grön taxi

Sedan den 15 december 2016 är Taxi Östersund certifierade enligt Svenska taxiförbundets miljö och och kvalitets- ledningssystem Säker Grön Taxi.    Senaste revision 2019-03-27

Hämta certifikat

GDPR

Vårt mål är alltid att skydda de personuppgifter vi behandlar och som du kan läsa mer om här i vår integritetspolicy.

JOBBA HOS OSS

På denna sida hittar du information om hur du söker jobb hos oss på Sverigetaxi Åre Östersund. Du är alltid välkommen att söka jobb hos oss då vi kontinuerligt tar emot jobbansökningar.

Sök jobb som Taxiförare

Grundkravet för att få tjänstgöra som taxiförare är att man har en taxiförarlegitimation. Läs mer här »

Som taxiförare i Sverigetaxi Åre Östersund krävs också godkänt slutprov i vår egen utbildning. Den innehåller bland annat företagskunskap, praktiskt handhavande av teknisk utrustning, lokal geografi, hjärt- och lungräddning, kundservice samt utbildning i bränslesnål körning. Vid utbildningens start skall ett utdrag ur brottsregistret lämnas in i obrutet kuvert, skall vara högst 1 månad gammalt (länk för blankett nedan) Vi utför även drogtest i samband med att utbildningen påbörjas.

Som taxiförare är du Sverigetaxi Åre ÖstersundS ansikte ut mot våra kunder, du ska ha en trevlig attityd och kunna ge god service till våra kunder. Du kan komma att jobba både tidiga mornar och sena kvällar samt vissa nätter. Du ska ha möjlighet att ta den tid som behövs att lära dig att i detalj hitta i Östersunds tätortsområde, Brunflo och Ås samt översiktligt i länet.

Jobbet är fritt men kräver ansvar, skicklighet och servicekänsla. Egenskaper som självständighet, gott humör och stresstålighet är en förutsättning. Som taxiförare är social kompetens lika viktig som att hitta bra och vara en god bilförare. Taxi Östersund har idag cirka 160 förare, heltid, deltid samt helgförare.

Blankett "Utdrag brottsregister" (pdf)

Skicka din ansökan med referenser till:
Taxi Östersund 199 000AB
Öneslingan 11, 832 51 Frösön
eller via e-post

Kontaktperson:
Laila Brakke
Transportchef
Telefon: 063-19 90 13

Beställningscentralen

Sök jobb på Beställningscentralen

Vår beställningscentral är belägen på Frösö strand. Vi koordinerar uppemot 2000 resor per dygn, och ambitionen är att det ska bli fler. Beställningscentralen är hjärtat i Sverigetaxi Åre Östersund. I dag sysselsätter vi ca 20 personer och finns på plats för våra kunder 365 dagar om året dygnet runt. Vi är måna om att skapa en trygg arbetsmiljö med en god stämning - det ska vara roligt att komma till jobbet.

Arbetsuppgifterna är bokning och planering av bla. Taxi-, sjukrese- och färdtjänsttransporter. Som Beställningsoperatör skall du vara van arbete med dator och telefon samt ha en utpräglad känsla för service. Du skall gilla att arbeta i öppen miljö med ett ständigt flöde av händelser och är beredd att växla mellan olika arbetsuppgifter. Förutom Beställningsoperatörer så har vi även Trafikledare som dirigerar och styr trafiken. Som Trafikledare krävs att du har god lokalkännedom, gillar att hålla många bollar i luften och är stresstålig.

Om du tycker att arbetsuppgifterna låter intressanta är du alltid välkommen att skicka in en ansökan så kontaktar vi dig när behov uppstår.

Skicka in din ansökan till:
Taxi Östersund AB
Öneslingan 11, 832 51 Frösön
eller via e-post
Märk ansökan med ”växeloperatör”.

Kontaktperson:
Maria Johansson, Chef beställningscentralen
Telefon: 063-19 90 22
Din taxi sedan 1920

Dokumentbank & media


Kontakta oss

Beställning: 063-199 000
OBS! Vi tar inte emot beställningar via e-post.
Kontor: 063-199 010
E-post: info@taxiostersund.se
Adress: Öneslingan 11, 832 51 Frösön
Organisationsnummer: 556363-4756

Tyck till!

Då vi ständigt arbetar med att hålla bästa möjliga servicenivå tar vi tacksamt emot både ris och ros. Meddela oss även om Ni önskar reklamera en resa via tycktill@taxiostersund.se
Internetmedia Kommunikationsbyrå AB