Räkna ut taxipris
Det är viktigt att du skriver in både gatuadress och ort för att prisberäkningen ska bli rätt.

OBS det är ett cirkapris som du får och vi kan inte garantera att detta blir slutpriset för din resa.
Läs våra villkor för prisräknaren »

Händer hos oss!


Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna

Vi söker förare!

Taxi Östersund söker förare, se vår nya film samt läs mer här!

Vi söker personal till beställningscentralen!

Vi söker personal till vår beställningscentral, skicka din ansökan till: ansokanbc@taxiostersund.se

Säker grön taxi

Sedan den 15 december 2016 är Taxi Östersund certifierade enligt Svenska taxiförbundets miljö och och kvalitetsledningssystem Säker Grön taxi.

Senaste revision genomförd den 27 mars 2019

Hämta certifiat

GDPR

Vårt mål är alltid att skydda de personuppgifter vi behandlar och som du kan läsa mer om här i vår integritetspolicy.

Partner till Storsjöyran 2019

WCR 2019

Supporter av World Championships Region 2019

JOBBA HOS TAXI ÖSTERSUND

På denna sida hittar du information om hur du söker jobb hos oss på Taxi Östersund. Du är alltid välkommen att söka jobb hos oss då vi kontinuerligt tar emot jobbansökningar.

Sök jobb som Taxiförare

Grundkravet för att få tjänstgöra som taxiförare är att man har en taxiförarlegitimation. Läs mer här »

Som taxiförare i Taxi Östersund krävs också godkänt slutprov i vår egen utbildning. Den innehåller bland annat företagskunskap, praktiskt handhavande av teknisk utrustning, lokal geografi, hjärt- och lungräddning, kundservice samt utbildning i bränslesnål körning. Vid utbildningens start skall ett utdrag ur brottsregistret lämnas in i obrutet kuvert, skall vara högst 1 mån gammalt (länk för blankett nedan) Vi utför även drogtest i samband med att utbildningen påbörjas.

Som taxiförare ska du klara av att vara Taxi Östersunds ansikte ut mot våra kunder, du ska ha en trevlig attityd och kunna ge god service till våra kunder.Du kan komma att jobba både tidiga mornar och sena kvällar samt vissa nätter. Du ska ha möjlighet att ta den tid som behövs att lära dig att i detalj hitta i Östersunds tätortsområde, Brunflo och Ås samt översiktligt i länet.

Jobbet är fritt men kräver ansvar, skicklighet och servicekänsla. Egenskaper som självständighet, gott humör och stresstålighet är en förutsättning. Som taxiförare är social kompetens lika viktig som att hitta bra och vara en god bilförare. Taxi Östersund har idag cirka 170 förare, heltid, deltid samt helgförare.

Blankett "Utdrag brottsregister" (pdf)

Skicka din ansökan med referenser till:
Taxi Östersund AB
Öneslingan 11, 832 51 Frösön
eller via e-post

Kontaktperson:
Laila Brakke
Transportchef
Telefon: 063-19 90 13

Beställningscentralen

Sök jobb på Beställningscentralen

Vår beställningscentral är belägen på Frösö strand. Vi koordinerar uppemot 2000 resor per dygn, och ambitionen är att det ska bli fler. Beställningscentralen är hjärtat i Taxi Östersund. I dag sysselsätter vi ca 20 personer och finns på plats för våra kunder 365 dagar om året dygnet runt. Vi är måna om att skapa en trygg arbetsmiljö med en god stämning - det ska vara roligt att komma till jobbet.

Arbetsuppgifterna är bokning och planering av bla. Taxi-, sjukrese- och färdtjänsttransporter. Som Beställningsoperatör skall du vara van arbete med dator och telefon samt ha en utpräglad känsla för service. Du skall gilla att arbeta i öppen miljö med ett ständigt flöde av händelser och är beredd att växla mellan olika arbetsuppgifter. Förutom Beställningsoperatörer så har vi även Trafikledare som dirigerar och styr trafiken. Som Trafikledare krävs att du har god lokalkännedom, gillar att hålla många bollar i luften och är stresstålig.

För närvarande så finns inga vakanta tjänster men tycker du att det låter intressant är du alltid välkommen att skicka in en ansökan så kontaktar vi dig när behov uppstår.

Skicka in din ansökan till:
Taxi Östersund AB
Öneslingan 11, 832 51 Frösön
eller via e-post
Märk ansökan med ”växeloperatör”.

Kontaktperson:
Maria Johansson, Chef beställningscentralen
Telefon: 063-19 90 22
Din taxi sedan 1920

Dokumentbank & media


Kontakta oss

Beställning: 063-199 000
OBS! Vi tar inte emot beställningar via e-post.
Kontor: 063-199 010
E-post: info@taxiostersund.se
Adress: Öneslingan 11, 832 51 Frösön
Organisationsnummer: 556363-4756

Tyck till!

Då vi ständigt arbetar med att hålla bästa möjliga servicenivå tar vi tacksamt emot både ris och ros. Meddela oss även om Ni önskar reklamera en resa via tycktill@taxiostersund.se
Internetmedia Kommunikationsbyrå AB